majbrasa

2010-04-30, kl 17:09:11
Idag är de valborg människor! :D
Vilka ska gå och kolla på en brasa? Jahaa.. Så många, damn.
Nej men. Jag ska i allfall se en, och sen efter de ska vi hit hem till mig och då får vi se vad som händer. Haha, Danni komme ri allafall sova över så som de ser ut nu. De ska bli skoj.
Mamma är ute på landet och valborgar med Bella och hennes kompis Malin. Min Malin kommer bli överraskad när hon ser mig vid brasan för hon tror att jag ska till Mackan :P mohaha

Right.. snart måste jag börja med Dannes design oxo. Men måste försöka lista ut hur jag tycker att den ska se ut :o Hmm.. Anyway, när jag fixat designen får du lov att använda bloggen oxo Danne! <.< Annars.. då du!

Nej nu, kort inlägg kommer här glidande på en smörgås! :D <-- vafan? O.o ibland undrar jag oxo.. omg

KOLLA KOLLA KOLLA! MIN "AVSLUTS-MOTTOS-SKITGREJ" har fixat min egna, wohoo! Tuff tuff tuffing är jag!
Ha en bra valborg!


de här med att smsa till bloggen..

2010-04-29, kl 23:08:49
.. jag testade de nyss. Och gissa vad. De funka! Med andra ord ett användbart nytt (iaf för mig, vet inte hur länge de funnits) sätt att blogga för alla som känner att de saknar en dator att blogga vid just när något intressant händer. Jag kommer nog använda den här funktionen åtminstonde nån gång. Läste lite om de skulle kosta mkt, typ sådär 30:- eller så. Men de stod att de kostar som ett vanligt sms/mms. Visste ni att den här funktionen fanns?

Hmm.. what else.
Idag va de nationellt prov i engelska B. Uppgiften va ju sådär lagom konstig.. Jag menar (de måste ju va okej att avslöja de nu, right?) att skriva en jobbansökan på engelska som uppgift till nationella. Kunde de inte kommit på en roligare uppgift? Fantasilöst! Men försökte göra mitt bästa i allafall och nu är allt man kan göra bara att vänta på resultatet.
Har också bestämt mig att inte åka till Mackan imorn. Utan ska göra som man brukar och gå till brasan. Undrar om de kommer va många gamla klasskompisar där.. Läskigt. Kollat runt lite på min dator och har märkt att jag ändrats en heeel del sen högstadiet! Omg.. Vet inte om min gamla klass skulle känna igen mig sådär vid första synen i allafall xD haha
Efter skolan följde jag med Evert, Arne och Mikis till centrum. Där träffade vi Matte och så gick vi runt lite. Evert köpte sitt efterlängtade pokémonspel till Nintendo DS. Haha, min gamla gumma är verkligen inte gammal till sinnet!

Har smsat lite med min skåning idag och han sa att de va jättevarmt där! Kom hit lilla värmen! Komsi :D
Idag fick även min Gun-britt reda på att jag har blogg, välkommen lilla vän! :D Vi måste skaffa dom där rullatorerna snart!

Mitt förra inlägg blev lååååångt, de här kommer inte bli lika långt. Sorry Musse :P hahah
Now what.. I think i might go to bed. Har varit trött satans trött idag och därmed väldigt fnissig. Skrattade fan åt en kakförpackning! Ni vet sån som är runt singoalla och ballerina, Evert har skruvat till de översta så att den blev "stängd" min reaktion va..

"hihihihi *fniss*"
-eh.. va skrattar du åt? O.o
"hihihi.. HAHAHAHAHA.. asså.. de är *djupt andetag* de.. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA"
-asså, seriöst va skrattar du åt?
"HAHAHAHAHA *pekar på kakorna* de är.. hihi.. EN KNORR! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA"
-hahahahaha, seriöst va går du på? Har du knarkat eller nåt?
-Janne (mitt smeknamn ifall nån skulle missat de :P) seriöst, vad du än går på så dela med dig lite!
"HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA.. *andas* .. men jag är supertrött.. hahaha"

Ja.. va ska man säga?

Veronica, en i min klass, berättade också om nån rolig grej som hänt hennes mamma..
Veronica: mamma och pappa va och handla så gick pappa in i affären och mamma började gå och kom in genom ena dörren. Sen stannade hon där och kollade på nåt lite sådär, men sen när hon skulle gå vidare så reagerade inte dörren. Så hon va fast där emellan och pappa började skratta åt henne..
(Jag hade redan börjat fnissa där vid att hon gick in genom dörrarna)
Veronica: Så hade mamma sagt åt pappa "gå runt och öppna dörrarna!" och han hade skrattat åt henne länge. Sen kom de hem och berättade för mig. Jag började asgarva så jag låg på golvet och skrattade tillslut och då började pappa skratta igen men då blev mamma lite sur och sa att "de där är inge kul längre"
Jag: HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAH (hade fnissat och skrattat medan jag lyssnade typ hela tiden) HAHAHA asså.. jag fattar inte ett piss men de va jättekul ändå! HAHAHAHAHAHAHAH

And this is where i stop. Kan ju inte fortsätta skriva om hur konstig jag är.. Nej nu ska jag sova. Förhoppningsvis är jag piggare imorn fastän jag sovit mer än vanligt natten till idag för jag somnade framför tvn nån gång där vid 22:00.. Konstigt, men sån är ju jag då.
Sov gott alla grisar och flugor. Du som läser får sova ännu bättre :)
Halka inte på tvålen!

(blev längre än jag trodde.. varsågod musse, haha)

helgen..

2010-04-26, kl 00:24:57
.. VARNING FÖR ETT LÅÅÅÅNGT OCH LITE BILDBOMBAT INLÄGG

Jo, de började i fredags. Vi åkte ju som sagt ut till landet vilket vi inte gjort på ett halvår.. ca.
Direkt när vi kom dit så värmde vi stugan. Den va iskall! Hade strumpor och 2 par sockar men kylan gick ändå igenom från golvet. Katterna släppte vi ut nere vid bryggan och gissa om dom blev glada över att få komma ut igen! :D sötnosarna.
Vi fixade lite.. packade upp mat och sånt, sen satte vi oss vid tvn och kollade på "så ska de låta". Sen kom moster så då gick mamma ut och pratade med henne medan jag satt kvar och kollade på "den sista samurajen". Awesome film och mamma gillade den oxo de lilla som hon faktiskt såg.
Efter filmen så fanns de inget annat på tv av intresse och eftersom att ett mirakel skett och mamma faktiskt va vaken så spelade vi spel! Först memory och sen fia.

Vi gjorde de lite mysigt med ljus och började med 13 par. Men de blev för lätt. Spelade 2 omgångar och första vann mamma med 7-6, andra vann jag med 7-6 så då la vi till massa mer par så att de skulle bli svårare och då vann jag med 19-5! De ni ;) Så mamma vill ha revansch då eftersom att hon fick så lite.. Men jag vann igen med 14-10. Då gav mamma upp

Match mellan de röda (mig) och de blåa (mamma). Som ni ser på sista bilden så vann ju hon :P haha så söt ♥ har ett inspelat ljudklipp från memoryt oxo kom jag på men de orkar jag inte lägga upp.. >.<
Vi spelade bara en omgång fia för sen orkade ingen nå mer så då skulle mamma gå och lägga sig, hon ville ändå inte se "jag vet fortfarande va du gjorde förra sommaren" med mig. För de är en skräckis, haha. Efter den va slut, kl 04:15, så gick jag och la mig.
(Egentligen så ville inte mamma va med på alla dessa bilder, enda bilden hon faktiskt ställde upp på va seger bildern efter fia-spelet. "Jag känner mig så ärtig i håret" sa hon, va är de för uttryck? O.o)

Lördag nu då:
Vaknade vid tolvtiden men gick upp ca 30 min senare för att ligga och dra sig i sängen är de bästa som finns! ^^ När jag kom upp fick jag korv med bröd av mamma och sen gick vi ut och kratta löv :P
Snacka om att skillnaden syns! xD
Vi krattade dock inte hela gräsmattan utan bara lite runt huset. Mer får dom kratta sen till valborg när jag inte är med :P (a)

Efter att krattat ett tag kommer Jörgen på sin 4hjuling med Marita gåendes efter. De kom för att hälsa på moster Britten och Kjell :P Men de va inte hemma så mamma ringde till Britten och sa att de måste komma tillbaka eftersom att de hade besök. När de kom tillbaka så hade Kjell (som självklart körde sin 4hjuling, män och deras leksaker.. xD) Åke på släpet!

Erkänn att de ser lite kul ut? xD Slänger även in en bild på Marianne, Marita och Britten :P Mamma stod bakom hörnan och klämde för hon ville inte va med..
Vi höll på och snackade ett tag, för en paus från krattandet behövdes. Då kommer smarta Marita och snackar om isen på sjön. "Dör inte fiskarna när isen sjunker?" Ingen fattade nåt.. Alla bara: men, eh. Isen smälter, den sjunker inte? :o "Jaha xD Jag som tänkte att de kanske va så som flundror blev till! Att isen klämmer ihop dom så att de blir platta, haha"
Jag höll på att dö av garv där! x'D omg..

Så där.. Vi pratade på ett långt tag och sen gick mamma upp för att fixa maten. kött med kroketter och bearnaisesås, muumsfillibabba! Efter maten tänkte vi gå till Mabbe och Åke våra grannar på ön men vi väntade ett tag ifall de satt och åt. Britten tänkte ändå oxo gå dit så då kunde vi gå tillsammans. Men när vi va på väg så ringde en annan granne till Britten och ville ha hjälp med att ställa in Brittens växter som hon av nån anledning hade där. Då fick Britten även veta att hon gömt förrådsnyckeln på fel ställe och de hade hon kul åt xD
Vi fastnade självklart där oxo. Pratkvarnar hela bunten på ön skulle jag tro :P
När kl närmade sig 21:00 gick vi hem för de började bli kallt och Die hard 4.0 skulle börja 21:25, den ville både jag och mamma se på. Mamma hade aldrig sett den förut och jag hade sett den en gång. Men den här kvällen ville inte miraklet ske igen. Mamma somnade under filmen och vägrade vakna när jag väckte henne. Hon kommer ens ihåg att jag väckte henne för en sekund. För varje gång jag lyckades väcka henne så somnade hon om direkt.. Tillslut gav jag upp och njöt av resten av filmen i allafall :P

Efter att den va slut lyckades jag väcka henne. Så då gick hon och la sig och jag kollade på nån skräckis som redan börjat, så jag såg bara slutet men den verkade inge vidare..
Efter skräckisen va jag fortfarande inte trött så jag började rita av en blomma som jag tagit kort på tidigare under dagen. Det blev mkt bilder från den här helgen men nu är jag alldeles för trött för att orka lägga upp nå mer.

Idag gjorde vi inte särskilt mkt mer än att fixa inför hemresan typ.. Eller mamma va duktig och fick bort lövhögarna från lördagen. Men annars inte så mkt.. När vi kom hem så åkte jag till stan direkt för jag skulle äta middag med kompisar och sen skulle vi på en gratisspelning. Kvällen va sjukt kul och självklart tog jag massa bilder. Så ikväll blev de ingen bildbomb.. Eller jo, en liten men imorn.. eller nej de kommer jag inte hinna. På tisdag kanske jag lägger upp en till bildbomb. Vi får se.
Men nej, ska sova nu.
Imorn har jag prov i projekt och företagande.. Får se hur de går. Men just nu är jag ganska så väldigt trött och börjar bli skoltrött.. så orkar inte plugga. Får plugga på morgonen ist.
Kill Hannah konsert ska jag på imorn oxo! :D Taggad till 1000, de ska bli så kul! Och min ängel till mamma har sagt att hon kan hämta oss även fastän konserten tydligen kommer sluta runt 1. Hon är så fin ♥ Puss på henne

Sov gott människor i allafall, sängen ropar!
Halka inte på tvålen!

oj va jag är aktiv..

2010-04-23, kl 16:20:03
.. vad har hänt? :o Kanske bara är en period? Haha, nej men de här är väl bra, eller?
Nu så är de så att jag ska packa för idag åker jag och mamma ut till landet. De ska bli skoj att träffa folket där ute igen :D Undrar vilka som kommer ut i helgen, hmm.. Kommer i allafall hem på söndag och då blir de att träffa kompisar, YAY!

Anyway, idag hade vi nationella prov i svenska B. Det gick nog bra hoppas jag. Får se sen när man får alla resultat, men håller tummarna för mig sj där :P
Hmm.. Idag efter skolan åkte jag till centrum med Evert och Arne. De va kul! Jag köpte en present till Evert för hennes egna pengar, hon blev glad :3 HAHA ehm.. Och sen retade vi Arne lite bara för att han inte är 18 år än, mohaha. Nej men vi är snälla små änglar, fast.. Folk säger att jag ser oskyldig ut.. Men att på insidan är jag en liten demon. Förstår inte hur dom kommer fram till den slutsatsen?! :o (a) haha
Eyh.. Nej nu måste jag packa ihop lite pjamas osv innan mamma blir irriterad på mig.
Ha de kul i helgen människor och tomtar!

Halka inte på tvålen!

älskar mina kompisar!! ♥

2010-04-22, kl 18:21:41
Idag mådde jag såå mkt bättre vilket va superskönt! :D Dessutom så gör mina kompisar att varje dag i skolan går superfort! Trodde ju att idag skulle bli jättelång och seg men den gick väldigt fort. Hade dock fel på tiderna.. Nk:n slutar inte 14:45 utan 13:30 :P Dessutom var de inte så mkt att göra på den där extralektionen. Man fick även gå efter att ha jobbat bara i några minuter.


Min klass är så sjukt underbar hahahahahahahah xD (halva klassen var dock nere i köket för vi gjorde labbar, resten var nån annanstans och gjorde nåt annat :P)

Mina kompisar De går seriöst inte att ha tråkigt med dom

Sådär.. En annan sak idag.. Jag fick leka tatuerare :P Hade ritat en tatuering som Milla ville ha och ska skaffa sen när hon får, sen sa hon att jag skulle rita den med bläckpenna i nacken på henne. Så de gjorde jag men att rita toning på hud va inte de lättaste. Dessutom så blev de lite snett, hehe men kan läggain resultatet.

Den ser btw ännu snéare ut på bilden. Men ni överlever.

Ojoj, ett inlägg med 2 videor och en bild :o Tror de här är de första inlägget som är så! De ni!
Halka inte på tvålen!

skola imorn

2010-04-22, kl 00:09:08
Imorn kan jag gå till skolan igen! ^^ Igår va jag tvungen att gå hem för jag spydde på toaletten, och att vi i kök eller skolan överhuvudtaget sen mådde jag allmänt dåligt resten av dagen och lite i morse.
Men allt är bra nu så ska till skolan imorn. Fast kommer sluta sent, bajs.. Vi ska ha nån obligatorisk lektion efter att vi slutat där vi ska gå igenom svenska nationella som vi har på fredag. Så ist för att sluta 14:45 som vi ska så kommer vi sluta en timme senare! Tröööögt. Men men..

Nej.. Nu har jag skrivit, pausat, skrivit, pausat, skrivit, pausat.. Så nu ska jag publicera inlägget och sova.
Sov gott! :D
Halka inte på tvålen!

okej

2010-04-19, kl 19:46:25
Idag va de skola, mitt huvud värkte under hela dagen tråkigt nog men att gå hem skulle bara varit tråkigt.
Efter skolan åkte jag, danni, malin och evert till centrum och kollade lite i affärer. Köpte inget, har inte tillräckligt med pengar :/ men köpte iofs en ben & jerry's glass! Dom är så otroligt goda! Köpte half baked :3

Studentskivan var grymt kul! Fick träffa alla igen + nya roliga människor och min lilla kompis Mille som tar studenten i år! Tycker att ni förtjänar en liten bild på henne bara för att hon e så söt att hon blev utnämnd till "klassens mamma". Orkar inte lägga upp alla bilder från studentskivan men kan lägga upp nåra kanske ;P De är dock tagna med min mobilkamera som är bra sålänge de inte är mörkt.. vilket de va där på festen.. >.< 8,1 mp jo visst, men tycker att den borde ha bättre fokus i mörker oxo.


Jag (Rörig med Råsa naglar) och Mille (Raveare) :)
Danne (Rik Rånare), Mackan (Råsa), Erika & Ella (Rockare)

Visst nämnde jag att temat på skivan va R? :P Jag va dock väldigt tömd på fantasi så kom inte på nåt bra :/
Hmm.. Kommer inte på så mkt mer att skriva om just nu. Men kommer jag på nåt så kan jag ju alltid skriva det senare :P Cya

Halka inte på tvålen!

studentskiva

2010-04-16, kl 18:48:25
Ikväll kl 22.00 är jag på fest! :D
Ska väl åka tidigare så jag kommer in till stan till 10 så att jag är i tid till skivfesten, jag är sjukt taggad!

Fick reda på provet idag som jag gjorde igår. Fick VG vilket va de högsta eftersom att de inte fanns nån MVG-fråga på provet.  Jag blev glad!
Och farmor som kommenterade i förra inlägget att de lönar sig att plugga. Visst gör de de, men jag pluggar typ inte :P Jag är en sån person som läser igenom allt en gång innan jag lägger mig och läser allt kanske 2 ggr innan lektionen. Sitta och plugga flera timmar finns de ju vissa som gör och de vill jag egentligen oxo kunna göra. Då slipper jag höra mammas tjat om att jag ska plugga när jag kommer hem.. Men jag lär mig inte lika bra på de sättet, jag har provat många ggr men de bara försvinner ur huvudet då lagom till provet även om jag läser innan lektionen. Så jag kör på mitt sätt. Sen lär ju sig alla på olika sätt så de är bara köra de som funkar ;)

Snart är de mat sen ska jag fixa resten av mig och bestämma mig för väska eller inte.. Vilket dilemma >.< Sen ska jag iväg till Danne och träffas där.
TAGGAD!!!

Förresten.. De skulle ju komma askmoln idag (över hela europa) Men jag har inte sett nåt. E de för att de har regnat så har askmolnen gått ovanför de andra molnen eller vad? O.o Mikis sa idag att nån (kommer inte ihåg vem) sagt att allt skulle bli svart så man skulle inte ens se en pinne! Men inget svart nånstans, bara vatten vatten bara re-egnvatten (vet att den inte går så :P)

Långt inlägg, dags att sluta. Ha de så kul ikväll och..
Halka inte på tvålen!

torsdag

2010-04-15, kl 20:01:26
Imorn är de fredag!!!!!!

Idag.. hade jag som sagt glosförhör och naturkunskapsprov. På förhöret fick jag full pott, yay! Provet har jag inte fått resultatet på än men tror de gick ganska bra, inget ig iaf.


De va kläderna jag köpte igår ;P
Ett par baggyshorts och ett linne, yay, för "bara" 400:- blev de här mitt, tihi

Hade egentligen inget att skriva om.. Sitter och lyssnar på musik, ska väl gå och ta mig lite pannkakor snart. Smaskens :3

Smell you later aligator :)
Halka inte på tvålen!

blå fingrar

2010-04-14, kl 23:07:48
.. hade jag idag! Färgade nämligen om mina slingor eftersom att färgen va uttvättad så nu e dom turkosa igen, tihi.
De här kommer inte bli ett vidare långt inlägg men men
Idag var jag i köket i skolan vilket var tråkigt och sen under städningen va de bara jag och mikis som städade typ -.-'
Efter skolan shoppade jag lite. Kanske tar bilder på de imorn. Eh.. Imorn ska jag göra ett prov som jag inte kunde göra förut för att jag skulle till tandläkaren och fixa tandställningen då. Dessutom har jag glosförhör, önska mig lycka till på allt! :D

Halka inte på tvålen!

RSS 2.0