ny mobil

2012-05-29, kl 01:54:54
Woop woop!! Nu har jag min nya bebis i handen och den är så fin :) Mamma och Bella passade oxo på att skaffa nya mobiler så nu har vi alla en snygging i handen när folk ringer! 
Tänkte inte skriva så långt.. Tänkte mer liksom lägga in bilder. En på snyggingen och sen på mig som jag tagit med min bebis! :D






ny header

2012-05-28, kl 04:39:31
Nu har jag i min rastlöshet såhär på morgonen fixat en ny header och måste erkänna att jag gillar den. 
Men nu ska jag sova, senare idag ska jag med mamma till centrum och fixa nytt abonnemang samt en ny mobil. 
Mer uppdateringar imorn. 

Idag (tekniskt sett igår.. >.<) var det ju mors dag, så grattis till alla mammor där ute och extra grattis till min fina mamma som är bästast i världen! ♥





pingvin in tha house

2012-05-17, kl 00:10:16
Ikväll skulle ju bli ännu en älgkväll men det blev en älg och pingvinkväll! :D Hur super är inte det liksom?!
Så nu har vi det mysigt alla tre och vi har ätit tacos till middag, igen sån där fest-lyx.mat mitt i veckan :D Men mums vad smaskigt det var!
Wooaw wooaw! Nu ska vi fortsätta myset :D Mahaa >:3


Snart är det landet som gäller! :D

älgkväll

2012-05-15, kl 20:47:35
Ikväll är planen att mysa galet med min Älg! Lagade nyss mat åt oss, blev lite fläskfilé med pommes och bea såhär på en tisdag! Mums!


Imorn blir det ännu en älgkväll och sen på torsdag ska jag hem och så kommer min Pingvin hem till mig. Så då blir det Pingvinkväll! :D Tihii! På fredag morgon sen så ska vi hämta upp Pingvinens päron på Arlanda, kl 10!! Phew, tidigt! Sen kidnappar jag med mig Pingvinen ut till landet så hon får åka båt båt båt! ^^



läsvärt inlägg

2012-05-14, kl 02:51:54


Klicka på inlägget för att komma till Johannas inlägg.
Kanske du också fastnar lite smått för hennes blogg sen ;P



roadtrip!

2012-05-11, kl 14:24:16
Så då har man varit på ännu en spontan roadtrip med Pingvinen! :D 
Vi for ner till Växjö men GPSen sög och sa gör om rutt hela tin! Bajskorv! Men vi klarade oss ändå efter att vi gett upp GPSen. Den sa att vi va framme men då va vi på motorvägen mitt i ingenstans :o Knasboll
På vägen hem åkte vi genom Lammhult där vi stannade och köpte glass :) Där är vi nu kända som ungdomarna med den fina bilen! 
Sen åkte vi till Vadstena och träffade Rickepicke och Reakan :D Sen for vi hem till Sthlm och såg Dead by April på Grönan med Älgen för att sedan åka hem till Pingvinen och hämta hennes vattenpipa. Sen satt vi 3 i mitt rum och rökte jordgubbsvattenpipa :D Gott var det.

Haft det underbart med min Pingvin :D Älskar dig!♥

Blå vägen är ner dit, gröna är hemvägen :)



today

2012-05-09, kl 04:52:22
Idag så har jag.. Varit inne i stan med Mille där jag va smakråd till hennes skinnjacka som hon köpte, fin fin va den ^^ Sedan gick vi runt lite och satte oss i Kungsträdgården med varsin glass i handen. 
Efter 4 kom Älgen in och så gick vi till Rigoletto där hennes syrra fixade in oss på guldpremiär för en svensk film som heter Cockpit som kommer ut på bio i juli. Jag är inget fan av svenska filmer men den här va faktiskt riktigt rolig! :D

Efter filmen så stack vi iväg på liten promenixelix i stan följt av att Älgen kidnappade mig. Sen har det bara varit spela spela här hemma hos min finaste Tuck. Fixat en familj på the sims och sedan suttit i skype med några söta töntar och spelat Wolfteam!

Imorn (eller idag beror på hur petig man är) så ska jag vara med min Pingvinis på jobbet och sedan skjutsa hennes söta päron till arlanda för dom ska iväg på en skön semester på Kreta! Mys och såååå orättvist! Men en heldag med min Pingvin är något jag ser fram emot! :D Särskilt eftersom att vi inte umgåtts själva så mkt! :o

Har inga bilder här på Älgens dator så får bli en återvinning av en bild från arkivet.. Vad jag nu kan hitta där :O

Min lilla bebis får säga hejdå :D



bilder

2012-05-07, kl 16:23:47




dags för uppdatering!

2012-05-05, kl 12:24:43
Orkar inte sammanfatta allt som hänt sen sist men igår så lekte jag med Mikis, Zäta, Martin lite i Kista. Sen åkte vi lite vilse till Älgen och kidnappade henne för att sedan åka hem till Martin och spela Monopol. Oscar vann stort men kul va det så det ska vi göra om på måndag. 

I torsdags fick Peter och Lina en liten liten son! Han va 51cm lång och vägde 3950g och ska heta Love. Så söööt!! Så nu är jag faster, eftersom att jag ser Peter som min riktiga bror. 
Sorgligt nog så bor dom i Skåne!!! Så jag kommer inte kunna gosa med lilla Love, men det ska fixas!!
Bild på sötkaramellen!


NU ska jag och älgen få i oss frukost och sen drar vi iväg på roadtrip med Mikis och Tina. Mikis fick körkort i onsdags, tusen grattis till min banan!! Och Tina kom inatt hem från sin vecka i Kreta, lite smått avis och hatar henne lite för att ni är hon säkert brun, orättvist.
CYA ♥



RSS 2.0