busy busy

2014-08-10, kl 21:17:00
Phew. 
2 nästan fullspäckade veckor har nu flugit förbi och just nu kunde jag inte känna mig mer sliten, men ingen vila! Imorn börjar jag jobba igen och ska jobba 2 veckor. Samtidigt som jag måste komma tillbaka i jobbrytmen efter 5 veckors ledighet så måste jag även packa ihop mitt rum så att jag kan flytta till Karlstad. Ingen vila som sagt.

Nu är det dags att se på film med min Guppi innan det är sovdags. 

Natti natti.

 

Gekås, Ullared med B2

2014-08-07, kl 23:15:00
On the road again! Upp tidigt på morgonen för att åka iväg mot Ullared! Woop woop.
Trött som vi var stannde vi till vid Gyllene Uttern och åt frukost till den här utsikten.
Självklart så fanns där polkagrisar att titta på, hade det varit fint väder och inte blött överallt så hade jag helt klart druckit min smoothie sittandes på en av de där polkagrisarna. 

Efter att vi ganska precis undvikit soppatorsk och hittat vår väg till Gekås så blev det en massa springande på detta stora varuhus. 6 timmar, 7 kassar och 3900:- senare var vi klara. Min del var 3 kassar fyllda med grejer för 1600:- Det kändes lite i plånboken men sen bar det iväg till Två Skyttlar där vi skulle bo en natt. 
   
(för större bild, klicka på de små)
Från Gekås till Två Skyttlar blev vi bemötta av: 
- En parabol målad som en smiley.
- En "Sakta ner, akta katterna!"-skylt.
- En väg lappad så som ett lapptäcke, guppeligupp!
- En läskig fågelskrämma.
- En olappad väg, men inte var den mindre guppig för det inte..
- En svältande ko. 
- Yolo-ankor.

Framme gick vi ner till sjön och tog lite fina bilder och badade fötterna. Mysigaste stället på länge! Här hade jag verkligen kunnat stanna längre, så sjukt fint. 

Efter frukosten nästa dag så var det dags att checka ut och betala och sedan bege sig iväg till Falkenberg och Skrea strand. 
 
Man kunde ju inte klaga på den dagen alltså, fint väder, varmt i vattnet. Vi bara badade, solade och spelade minigolf. Varken jag eller B2 ville hem men tyvärr så var vi ju tvugna att åka. 
Även denna gången stannade vi i Gränna och åt, vi köpte polkagrisar och så tog vi lite mera solnedgångsbilder, man kan aldrig ta för många haha. 
Hem från Gränna var det en spännande, läskig, farlig färd. 
Vi körde in i en främmande skog när vi skulle ta en genväg till ett ställe där vi kunde kissa, där stötte vi på en läskig tomte på en stor sten. 
Så körde vi tillbaka vägen vi kom och bad att det inte skulle hoppa fram någon läskig person på vägen. 
Efter att vi äntligen fått kissa kom den livsfarliga biten då halvljuset inte fungerade, mackarna vi stannade på kunde inte hjälpa oss och hem ville vi. Så i det kolsvarta mörkret åkte vi, rädda för djur och långtradare, självklart måste det ju sen bli ännu värre och det börjar ösregna, blixtra och åska. För vi såg ju inte tillräckligt lite innan. 
Ah, läskigt var det. Vi kommer hedan efter kolla noga att lamporna fungerar innan vi åker iväg, haha. Lättnaden när vi kom till Södertälje och det kom lampor längs vägen var ju så skön! 

Nä, nu är det här nog det längsta inlägget någonsin. Den äckliga lilla tomten får avsluta detta. 
Sweet dreams ;)
 

sommar = fiskefest!

2014-08-03, kl 20:36:00
Varje sommar är det ju fiskefest på landet och varje sommar är man ju med och träffar alla knasiga grannar, umgås, dricker, köper lotter och vinner priser.
I år hade de väldigt fina priser och jag hade mina ögon satta på några superfina skålar som kom i ett set med 3. De var ju turkosa! Menar hur perfekt är inte det? 
Självklart flirtade man in sig så att de som hade hand om lotteriet såg till att de andra som vann tog andra priser än just "mina" skålar. Men, självklart så får ju jag sista vinsten på det lotteriet och då har min moster snappat upp mina skålar. 

Efter lite övervägande så var hon så grymt snäll att vi kunde byta vinster med varandra så det kunde inte slutat mer perfekt! 

 

RSS 2.0