städat och fint

2010-10-21, kl 16:26:26
Idag vaknade jag 10 min innan jag skulle dra till bussen så va tvungen att kasta på mig kläder, borsta tänderna, packa ner lite saker i väskan och sticka. Kom i tid till bussen och skolan så de va tur hah. Efter skolan så åkte jag hem för att städa. Jag diskade (mamma som tjatat så men jag har varit så dålig på att göra det, nu fick hon som hon ville utan att säga till innan, en liten överraskning♥), efter det så städade jag lite i vardagsrummet, sen i rummet och efter det så dammsög jag hela lägenheten. Så jag har varit duktig idag :D

Imorn kommer Mikis och Danni hit, jag har skickat iväg mamma till Thomas. Vi ska laga mat, kolla på film, spela spel osv.. Myskväll helt enkelt :)
Men nu ska jag åka till poledancingen och träffa tanten som jag inte träffat på ett tag nu! :D

Men innan jag går slänger jag in en urgullig bild på min bebis ♥


sjukling

2010-10-05, kl 23:30:32
Wow inte skrivit på ett tag. Varit lite mkt saker på G. Men nu är jag sjuk och har varit hemma hela veckan hittills så kan skriva lite. Kommer inte få servera imorn heller då jag blir lite yr när jag ställer mig upp och föll nästan i sängen när jag gick till datorn tidigare idag. Men jag vill så gärna tillbaka till skolan. Man missar så mkt pratiskt när man är borta :( Aja, har fått filmer av Danne som jag kan kolla på i min ensamhet.

Ska sova snart hade jag tänkt. Så att man blir frisk nån gång. Men har sovit så mkt dom här 2 dagarna att jag inte riktigt vet om jag kommer kunna somna så tidigt som jag skulle vilja.

På torsdag hoppas jag att jag är frisk iaf. Så jag kan träna :D De är så grymt kul så jag kan varmt rekommendera pole dancing till alla som någonsin velat testa det. Man tränar så många delar av kroppen så de är sjukt :o Men mindre och mindre träningsvärk får jag! De måste väl va positivt? ^^

Sov gott iaf, kan ju försöka titta in lite imorn :)


RSS 2.0