awesomeness

2011-09-30, kl 17:08:01

älskar min mamma ♥

2011-09-29, kl 00:18:50
Det var en gång en kille som var 16 år vars mamma hade ett öga och pojken skämdes väldig mycket över att hon var enögd. En dag kom hon till skolan för att hälsa på, hon gick in i klassrummet och alla stirrade på henne. Han skällde ut henne och sprang hem gråtande, nästa dag när han gick till skolan mobbade eleverna hans mamma, han sprang återigen hem för att sedan rymma hemifrån, från sin mamma och från sitt hus.
Tiden gick och pojken blev äldre, gifte sig, skaffade barn och en dag kom mamman och hälsade på. Han öppnade dörren och hans barn skrattade åt henne, han skrek: Vad vill du? Försöker du skrämma mina barn eller?!

Efter ett år kom grannarna och sa: Din mamma har dött.
Han brydde sig inte, en vecka senare fick han ett brev skrivet av sin mamma...
"Förlåt min son, det var inte meningen att skämma ut dig, men när du var liten
var du med om en olycka och förlorade ditt öga så jag gav dig mitt ena öga."


Respektera kvinnan som födde dig! ♥


Tog den här texten fån fb. Den är sjukt sorglig och det riktigt gör ont när man läser den, men kände ändå att jag ville dela med mig av den här. 




nybäddat ♥♥♥

2011-09-27, kl 22:27:02
Nu ska jag krypa ner mellan de nybäddade lakanen.
Nytvättade lakan är det bästa när man ska sova :3
Sov gott! ♥


fina du

2011-09-27, kl 01:01:29
Du betyder jätte mycket för mig, du gör mig glad..du är underbar. Jag skulle kunna göra så mycket för dig. Allt jag vill är att du ska vara lycklig och må bra. Men jag finns där för dig när du inte är de, fast det vet du redan   Jag vill inte tänka mig ett liv utan dig, skulle inte klara av det..för vill aldrig förlora dig. Vill sitta och dricka saft med bullar tills vi blir gamla med rullator typ
blabla
"Du betyder jätte mycket för mig, du gör mig glad..du är underbar. Jag skulle kunna göra så mycket för dig. Allt jag vill är att du ska vara lycklig och må bra. Men jag finns där för dig när du inte är de, fast det vet du redan :) Jag vill inte tänka mig ett liv utan dig, skulle inte klara av det..för vill aldrig förlora dig. Vill sitta och dricka saft med bullar tills vi blir gamla med rullator typ ♥"

Detsamma älgen, du är bäst :) ♥



mekaniker?

2011-09-26, kl 20:17:41
På jobbet idag fick jag använda skruvmejslar när jag märkte saker. Då slog det mig att skulle jag inte passa som mekaniker? :o Vad tycks?

Sen att jag inte kan mkt alls om bilar eller så.. Äsch, det är väl inte viktigt? Jag ska ju bara stå och se cool ut :D

Jag vill köpa skor! Har hittat ett par jag är superkär i! Ska fan leta rätt på dom om jag så ska besöka varenda skobutik i sverige! Hoppas att dom är lika sköna som dom ser ut :3
Jag har fortfarande inte fått något svar på mina ansökningar :( Dom är så sega och jag vill ju veta nu nu nu NU!

oh come on

2011-09-26, kl 08:28:37
Nu har jag jobbat i en timme och jag är sjukt pepp :D Allt gick så lätt oxo, jag bara flög fram överallt! Tänkte att wow, vf har det inte gått såhär bra annars? O.o Så kollar jag ner på fötterna för jag märkte att folk på jobbet gjorde det när dom såg mig. Jag tänkte att: Jaa? Jag har likadana skor som dig? Är det så intressant? :o
Ja, så kollade jag ner iaf och insåg att jag hade mina vanliga skor på mig. Typiskt att jag skulle glömma att byta skor och lura mig sj. Så nu har jag bytt till mina tunga arbetsskor och är redo för resten av dagen.

Någon som vill byta skor? Sköna skor mot mina arbetsfängelseskor? :D Du skulle vara en ängel då! Haha
Nej, back to business!


självsäkerhet..

2011-09-26, kl 00:49:52
.. Är en lyx inte många har råd med. Jag är en av dom. Bra självförtroende har jag aldrig haft, komplimanger viftar jag bort som flugor.
Jag har börjat acceptera mig sj mer och mer, men det går upp och ner. Jag har självklart stunder då jag känner att hade jag varit kille hade jag hånglat upp mig sj mot en vägg här och nu! Men mitt lilla lilla självförtroende är bräckligt och krossas lätt av mig sj, något jag måste försöka överkomma.
Jag kan ibland stå framför spegeln och bara se ner på mig sj medan tårar rinner. Och jag kan tycka att självförtroende är en lyx jag inte har råd med.
Men jag försöker få mig sj att sluta med det. Att prata med min spegelbild och säga bra saker om mig sj har jag provat en gång och jag kände mig bara obekväm och korkad så inte igen.

Varför är det så svårt att se bra saker om sig sj? Min personlighet är jag ju nöjd med.. Varför är det svårare att acceptera hur man ser ut?
Men jag ska lyckas med det iaf! Det är ett av de viktigaste målen jag har i mitt liv :)

Nu ska jag sova. Kände att jag behövde lätta mig lite och det visade sig bli här. Ser man på! Förlåt för ett lite sådär lagom nedstämt inlägg, men alla har ju sina moments. :P
Imorn börjar min sista vecka på jobbet och på lördag firar jag en kompis :) Awesome.
Ha det bra :) Ni är fina!!!


on the move

2011-09-24, kl 17:50:00
Nu är jag påväg hemifrån igen! Jag ska nämligen till Matte på inflyttningsfest då han precis flyttat :)
Men tänkte lägga in bilder på saker jag köpte igår :D  Gjorde sammanlagt av med 1434:- och senare på kvällen gjorde jag av med 1100 för jag va tvungen att köpa ny SL-grej. Dumt att dom höjt priserna på allt tycker jag. Usch.
Now I look like this, kinda. Har tagit på mig leggins :)

helg

2011-09-23, kl 18:26:21
Nu drar jag till Danne där jag, han, Samuel, Sandra och andra folk ska ha en kul kväll :D Wohoo!



monster

2011-09-23, kl 09:23:07

Gooooooooooooooooooooooooodmorgon!
Eller något :P Jag är så trött att jag inte kan fokusera så jag sitter här med min monster i handen.

Spammad har man blivit här på bloggen oxo. Emelie min fina älg har kommenterat massvis med inlägg idag. Yay :D Det är kul med kommentarer!
Veronica Maggio spelas på radion och jag måste säga att jag börjar gilla hennes låtar O.o Say whaat? Men det är sant. Jag börjar gilla hennes låtar, dom är.. Tcha.. Mysiga på något sätt >.<

Pallar inte jobba men nu är det snart helg så jag ska väl sätta fart, inte för att det fanns något att göra alls senast jag kollade. Ska kolla igen nu. Men hoppas det har kommit lite grejer att plocka så att jag inte somnar :O
Ha en bra dag knasbollar!


RSS 2.0