Jeanette the stylist

2012-04-27, kl 06:04:14

Sminkade och lockade Bellas hår igår innan hon skulle på disco :)

vackraste pingvinen i världen

2012-04-25, kl 16:06:21

no more tandställning

2012-04-25, kl 00:44:44
Rubriken säger allt!! När jag kommer hem och har tid ska jag fixa en för och efter bild :D
Nu ska jag sova, älgen sover redan. Sen ska jag hem, duscha och så och sen till min älskade Pingvin som fyller 21 idag!! :D Yaay 
Sov gott!! :*




centralen till liljeholmen med B2

2012-04-20, kl 22:04:40

lockar

2012-04-20, kl 20:22:11
Mina lyckade lockar som jag lyckades med fredag den 13e :D Woop woop! Riktigt nöjd blev jag :)


hard work work

2012-04-18, kl 11:05:59

Sitter här och glor på datorn typ.. Just nu. Tro mig jag jobbar på flitigt. Men just nu tar jag en liten rast i allt arbete för jag har kvar att ringa folk. Och jag tycker inte om att prata i telefonen med främlingar. Så jag väntar nu på att vi ska gå och äta lunch som ändå är alldeles strax. Vi brukar äta vid 11.
Och jag menar.. Sen har jag ca 3½ timme på mig att ringa 31 personer. Eller vad säger jag :o Jag har 3½ timme på mig + 2 jobbdagar så jag har tid :p

Lunch nu, cya. Sen ska jag va duktig flicka och jobba igen :D


mardröm

2012-04-17, kl 19:39:19
Imorse vaknade jag alldeles jätterädd och panikslagen när väckarklockan ringde. Jag brukar inte drömma mardrömmar, men den här.. Den kändes så verklig och den va så äckligt läskig. Jag hade säkert spänt mig massa i sömnen för va ganska trött i kroppen när jag vaknade. 
Tänkte iaf dela med mig av denna hemska dröm. Skratta inte om du tycker den är löjlig eller nå, den va hemsk! :(

Jag är med Pingvinen och B2 i Gäddede igen och vi har det skönt. Men Tina hade en elak och läskig granne som hängde med 2 lika elaka och läskiga kompisar. 
En dag av någon anledning som jag inte kommer ihåg blev grannen arg på oss så han och hans kompisar attackerade oss. De började med B2, de slog ner henne och sparkades och så. Jag och Pingvinen spang vettskrämda till garaget och till bilen. Men vi kunde inte åka utan B2. Så Tina hittade en nödsignalspistol och sen kom grannen inspringandes mot oss. Jag skriker och Tina skjuter men pistolen har inga skott i sig. Grannen blev bara argare då eftersom att vi försökt skjuta honom så han attackerade Pingvinen! Jag får panik! Jag satte mig i bilen och körde iväg. Vingligt gick det visserligen men jag hade gasen i botten för att komma bort från dom snabbt så jag kunde kalla på hjälp. 
När jag kommit en bit bort stannade jag och gömde mig en bit från bilen. När jag kollat efter så att dom inte hunnit följa efter så gick jag till närmaste busshållplats. Tog första bästa buss hem. (I denna drömmen tog det bara 10 min hem) Jag satt och skakade på bussen av panik och jag hade fortfarande panik när jag kom hem och berättade för mamma att Pingvinen och B2 va döda, dom dog, jag försökte inte ens hjälpa dom för jag va så rädd. Då kunde jag äntligen gråta. Grät floder.
Dagen efter frågade mamma vart min jacka var. Den va kvar hos Pingvinen.. Så mamma sa att jag måste åka tillbaka. Så jag drog med mig mamma, för det fanns ingen chans i världen att jag skulle åka tillbaka själv! 
När vi kom dit kollade jag efter grannen och hans kompisar men kunde inte se dom någonstans. Vi gick in till Pingvinens föräldrar och jag blev irriterad på att de inte grät floder och så, det hade jag gjort. Så jag frågade dom varför dom inte grät när deras dotter dött?! Då berättade dom att Pingvinen och B2 inte alls dog, dom hade klarat sig undan ganska bra men låg på sjukhuset. Jag blev sjukt lättad och sjönk ner på soffan, så kom Pingvinens lillasyster Räkan och började hålla på med mitt hår. Jag somnade. Och mamma sa att det va bra för jag hade inte sovit alls. 
När jag vaknade någon timme senare va huset tomt så jag gick ut för att kolla efter dom och såg då grannen stå i sitt fönster med sina kompisar bakom sig, dom pratade om något.. Jag duckade bakom en buske ett tag och började sedan gå tillbaka mot huset. Då hörde jag bakom mig "Hallå där!" Jag frös till is på en gång även fastän jag bara ville springa. "Oj, vad spänd du blev" sa han och började gå mot mig, jag vred lite på huvudet för jag ville se vad han gjorde och ser att han går mot mig och har ett elakt flin på läpparna. Sen tog han tag i mig bakifrån och lyfte upp mig, jag skrek.. 

Och sedan ringde väckarklockan. Aldrig drömt en så verkligt läskig dröm förut. Hemskt var det och vill aldrig drömma såhär igen! 
Blev väldigt långt inlägg detta men drömmen spelar upp sig i hjärnan och har gjort det hela dagen. Den har verkligen bitit sig fast. 

Men nu ska jag äta, är hungrig! Och sedan ska jag och B2 hem till Danne så lär inte skriva mer idag tror jag, så sov gott!



fredag den 13e!

2012-04-13, kl 18:11:09
Idag är det fredag den 13e! Hänt något oturligt? :o

Så snart Zäta sätter sig i en bil och kommer hit så kommer jag åka hem till honom tillsammans med Mikis och sen ska vi ha en mysig liten skräckiskväll ;D Stackars lilla Zäta som blir så rädd ♥ Mohahahaha :3 

Jag har trots denna "otursdag" för första gången faktiskt lyckats och lyckats ganska bra med att locka mitt hår med plattång :D Egentligen behövs det inte då jag har självlockigt hår.. Men självlockar blir ju inte riktigt likadana ^^ Kanske slänger in en bild på mina fina lockar sen ;) Nu ska jag dricka klart min yoghurt. Att ha ont i halsen är inte skoj, och ändå envisas jag med att sjunga.. Inte smart, men musik är liksom livet! Snacka om att jag bara skriver på >.< Nu slutar jag!



Sov gott inatt >;D

ihopfixat videoinlägg från Gäddede-veckan

2012-04-11, kl 22:36:20

dags för uppdateringar!

2012-04-10, kl 20:13:00
Nu har jag tänkt att jag ska göra några inlägg med uppdateringar om vad som har hänt under mina 5 dagar i Gäddede, Jämtland. Så imorn kommer min blogg uppdateras en hel del för nu ska jag snart däcka. Jag har nämligen inte sovit så värst mkt idag pga att våran hemresa började 5.50 på morgonen! D: 
UPPDATERINGAR!



RSS 2.0