tenta

2014-09-24, kl 15:49:17
Då har man haft sin första tenta då. Hur det gick vet jag verkligen inte. Jag hoppas det gick bra men det känns ju lite sådär halvt. 
Nu sitter man och är på väg hem för att ta en liten paus innan man börjar på hententan som ska in på fredag. Ja.. ingen vila här inte. 
 
Slut i huvudet är jag, vill egentligen bara ta det lugnt när jag kommer hem. 
 
Jaja, vad ska man göra? 
Smått irriterad över att min ena hörlur slutat fungera så jag kan inte booma musik som jag brukar. Varför händer detta? Kan någon förklara varför det måste hända? Tycker ändå att jag är försiktig med dom. 
 
 
Trött tjej, hej! 

som i en film

2014-09-21, kl 17:54:00
För två timmar sen nu sa jag hejdå till min Älg och hon satte sig på tåget tillbaka till Stockholm. Suck. 
Lite småjobbigt att säga hejdå, men vi ses ju snart igen. Det är väldigt svårt att bo så långt borta från alla man håller så kärt. Jag saknar så många där hemma! 
Så från stationen gick jag, ensam i regnet, och så börjar en man spela lite sådär sorgsen musik på saxofon vilket gjorde att det kändes som en sån där scen som bara händer i filmer! 

Nä, nu ska man väl egentligen plugga in pedagoger till tentan som är på onsdag, men allt jag vill i det här vädret är att gosa ner mig i sängen med en kopp te och en bra film. Önska mig lycka till!
 
 

RSS 2.0