puss på tassen!

2012-10-28, kl 04:14:00

myslåt

2012-10-22, kl 16:57:53
Hämtat linser idag och varit till arbetsförmedlingen och fixat lite. Kommer få börja med jobbcoaching nu istället. Hade ett ställe som jag kunde få praktik på men då ville dom ha en praktikant som sedan skulle kunna jobba där. Lager. Jag kände bara att nä, inget jag vill hålla på med igen men jag var ändå beredd på att ta det eftersom att jag inte orkar vara hemma nå mer! Men då sa min handledare på af att jag borde satsa på coachingen istället isf. Så det är vad jag kommer göra nu framöver tills jag får jobb. 
Jobbcoaching verkar iaf hjälpa mer eftersom att man ser dom varje dag osv.. Så hoppas på att jag kommer få ett jobb snarast med hjälp av coachingen!! *längtar*

Har kollat igenom Ghost whisperer. Har kommit så långt som till slutet av säsong 2 och i ett av avsnitten så hjälpte Melinda en musiker. Så i slutet spelade dom den här låten och jag blev lite kär ^^
Så nu lyssnar jag på den massa och sjunger med. MYS! ♥


tatuerad!

2012-10-16, kl 11:55:16
Yep, that's right. Jag har nu min första taterung vid nyckelbenet på vänster sida!!
Var sjukt nervös i början. Men det var inte sså farligt, det gjorde inte ont, som jag trodde i början. Så nu ska jag bara få mer pengar så jag kan fixa resten av dom jag tänkt mig :) Wiie! 
Här kommer en bild på min älskling som togs då den precis var klar.

nervöööööös!

2012-10-15, kl 15:54:25
Hehe, här sitter jag på ett tåg mot tungelsta. Nervös som få! Men det kommer nog gå bra. Avslöjar vad lite senare ;)

älghelg!!

2012-10-12, kl 16:45:00
Ligger i älgens säng och taggar Halestorm-låtar inför ONSDAG då vi ska se dom live, LIVE! Yeah!! Min nya gos-hoodie! <3

@ Tucks place

2012-10-10, kl 05:25:44
Wiiiiiiiiiiiiiie! Jag är hemma hos äääälgen! YAY. Vi lagade god mat, en ny maträtt. Pasta med baconröra. Åh mums vad gott det blev! Det är lätt något som jag kommer tillaga fler gånger. Ett extra plus i kanten också för att maträtten är väldigt billig, hah. Vi har nyss sett Ice Age 4, jag såg den på bio förut men den är värd att se massvis med gånger ^^ En utav dom bästa Ice age filmerna, helt klart!

Nu får vi se vilka fler äventyr jag och min sötaste älg hittar på!! Woopwoop!!

10% what happens to you..

2012-10-08, kl 03:38:00

dagen efter beer&amp;whiskey festivalen

2012-10-07, kl 13:22:00
Beer & Whiskey festivalen var nice! I biljetten ingick ett provsmakningsglas och självklart så tänker man sig då ett litet glas i storleken av en medicinkopp. Men nej då, provsmakningsglaset var ett fint ölglas som nu ska diskas och användas nästa gång jag dricker öl, haha! 
Jag åkte hem tidigare än alla andra och somnade runt 21.30. Tanken var att efter mässan skulle vi ut och festa på Stereo, men jag hade varit vaken 24 timmar och i 8 timmar av dom innehöll alkohol och massa vandring på en stor mässa. Så jag åkte till slussen, köpte mig lite donkenmat och åkte hem och sov. Tråkigt men skönt! 
En positiv grej är ju att nu är mitt dygn inte helt messed up längre, wiie! Annars var ju mina dagar att vakna runt 20 och somna runt 11-12. Ganska fail, haha. 

Provglaset man fick och provsmaksmängden var inte så liten heller, haha
Denna ölen var god. Såg den och tänkte "coolt jag måste testa Kizz-ölen!!" Det lät inte så bra när man sa det högt.. 
"Destroyer. The hottest beer in the world"
Köpte en fin liten chokladsnopp för 85:- 

Blev även frågad om jag ville vara med på en bild med en skotte i kilt. Klart man ställer upp, han var riktigt kul och trevlig!
Kommer absolut återvända till den här festivalen nästa år! 

riskfritt!

2012-10-05, kl 03:14:00
Sådär. Tydligen så har min blogg haft lite problem då det stått att den innehåller nå farligt. 
Frågade blogg,se hur jag skulle göra och nu har jag tagit reda på vad det var för nå liten rackare som förstörde min stackars blogg och nu är det borttaget så nu borde allt fungera som det ska! Wohoo!

Imorn ska jag hem till B2 och fira hennes lillebror som blivit myndig nu. Ojoj, knasigt vad tiden går fort alltså! 
Och sen på lördag blir det att fara till Nackamässan för då är det Beer&whiskeyfestival! Tydligen ska vi vara där när dom öppnar.. Vilket är 11. Men att börja dricka öl så tidigt på morgonen känns väl liite sådär så får se om jag åker lite senare med Elin och B2 istället, haha. Lutar mot det. 

Nu ska jag ta nå att äta och sen blir det väl att spela lite!









höstpromenad

2012-10-02, kl 23:04:24
Men tittut! 

Idag blev det ingen träning som jag tänkt mig då min mens bestämde sig för att komma då. (Yep, nu vet ni det. Anteckna detta i intresseboken..) 
Så istället gick jag en promenad på en timme då jag hört att man ska röra sig då man har värk, den ska tydligen gå över då. Men icke sa Nicke, ingen skillnad där inte. Dumma myt. Så tabletter är mina riddare i rustningar, helt klart!

Under promenaden tog jag lite bilder som jag tänkte lägga upp här, wiiiie! 







RSS 2.0