maraton

2012-02-28, kl 18:47:00
Oj, det är ovant att kolla in sin egna blogg, har inte vant mig vid den andra menyn ännu :O Men det kommer..

Jo, idag.. Efter tandläkarn åkte jag till Sollentuna centrum där jag mötte upp Danne och så gick vi och köpte lite saker till Mikis. Sen kom mamma och vi åkte vidare till Stinsen och handlade lite mer. Jag, Danne och Zäta hade lagt ihop pengar så vi kunde köpa massa fina presenter till vår lilla 5åring som önskade sig flytta-hemmifrån-saker hon oxo ;P
Efter det åkte jag hem till Mille för vårat Buffy maraton! :D Woopwoop! Snart har jag sett alla säsonger med henne så då gäller det att kolla igenom alla Angel-säsonger. Jag fick första säsongen av Angel i present av Mille så nu ska jag bara skaffa mig resten.



extra meny

2012-02-27, kl 23:10:40
Har lagt till en extra meny, den andra blev för lång tyckte jag. Har fortfarande lite småfix kvar som jag inte orkar pilla med just nu, men känner mig duktig iaf :) 
Nu ska jag kolla om jag har någon kul film jag vill se sedan blir det väl sova så ska man till tandläkarn bl a imorn. Sov gott! :D

före:

bridge to terabithia

2012-02-27, kl 21:43:58
Nyss sett en film som heter Bridge to Terabithia. Den påminner om Narnia för det är samma folk som skapat den. Den va ganska kul att se och sorglig va den så det föll en del tårar. Jag och sorgliga filmer :') 
Men känner ni för ett magiskt äventyr så kolla in filmen ;)


dagen efter..

2012-02-27, kl 02:13:38
.. Eller om man ska vara exakt så är det ju måndag nu vilket.. Bara krånglar till allt i mitt huvud för tillfället xD

I vilket fall, igår (lördags) så firade vi min banan som snart fyller 20 och joinar oss andra som fossil, ah.. Fast bara nästan eftersom att på riktigt fyller hon ju 5 ;) Festade från 18.30-05.00. Galet rolig kväll var det! Blev inga bilder till bloggen dock, men sätta knorr på grisen, hela havet stormar, massa musik, roligt folk, alkohol och fulla människor. Underbart var det!

Idag har man vaknat och varit seg, retats lite med min söta B2 som hade sin första bakfylla (hon va supersockersöt med sirap på när hon va full, lite lagom korkad sådär haha) ^^ Extra kul att retas när man inte sj varit bakis förut. Det kommer väl nån gång men klarar mig utan ;P Och så har man hjälpt till att städa upp allt, muggar överallt och grejer. Vi blev iaf klara i god tid innan hennes päron och bröder kom hem. 

Skulle vara gott med en väldigt sen återställare nu. Malibu och tropisk juiceMums! Tyvärr har jag dock ingen juice kvar då jag drack upp den idag så det blir inget. Men gott hade det varit ;3

Nu ska jag väl försöka sova. Somnade innan till en film jag kollade på och vaknade nyligen så är inte allt för trött men ska försöka somna om :P 
Imorn får vi se om det kanske blir lite träning med bananen, annars blir det nog bara en slappadag som jag kanske borde använda till storstädning i mitt rum. Inte alltför stökigt men måste få bort saker och lägga grejerna i mina nya korgar ist som jag köpte förut. Hoppas ni sover gott, om ni inte sover.. Sov gott :)

i hope

2012-02-20, kl 22:57:26

chuu chuu

2012-02-20, kl 22:56:02
Tittut!
Dagen har idag bestått av träning med min banan B2 i några timmar, dock glömde vi stretcha så jag bara väntar på att träningsvärken ska komma.
Sedan åkte vi till centrum och jag stack till caféet där jag jobbade för att hämta bananens tofflor som jag lånat och mina byxor som jag lämnat där. Efter det gick vi och bokade tid för att B2s naglar, hon ska fixa tippar på fredag :) Sen skuttade vi iväg till Coop och köpte nudlar för att sen dra oss hem till bananen och fixa lite smått med ett evengmang på fb. 
Käraste B2 ska nämligen firas på lördag för hon fyller snart 5 och blir systembolagetmyndig! Så kan det gå när man är skottårsbarn ;)

Imorn är det fettisdagen! Woop woop, semla och feta sig blir det! Danne snackar om att kanske baka semlor hemma hos honom.. Men jag vet ju att mamma ska köpa semla imorn. Så får se hur det blir med bakandet :P

Nu ska jag kolla vidare på BB. Den där Hanna W.. Ja.. Jag hoppas hon trycker på "rör ej-knappen" så hon inte får använda smink på en vecka. Se hur hon klarar av det liksom ;)


workout

2012-02-20, kl 10:00:00

- Marilyn Monroe

2012-02-20, kl 01:49:07

when you look back everything is different

2012-02-20, kl 00:50:14
"Isn't it funny how day by day nothing changes but when you look back everything is different." - C.S Lewis

3 dagar sen

2012-02-20, kl 00:16:44
.. Vad har hänt? Jo, inte särskilt mkt faktiskt. Bloggtorka händer ;)
Men igår kom älgen hit och hade med sig sitt playstation så vi kunde sjunga sing star hemma hos mig. Bella var oxo med. Det var mysigt och kul! 
Försökte även få med mamma men hon fegade ur ;P 

Idag kom Mikis oxo över och vi sjöng lite mer men ingen av oss va så taggade så det slutade med att vi snackade massa och kollade på Big Brother. Kommer nog försöka följa denna säsongen faktiskt.. Aldrig följt BB alls! Men funderar på att följa det den här gången. Hör och häpna! 

Imorn blir det träning med B2 äntligen! Det har inte blivit av på ett tag, så imorn ska det tränas!! Beach 2012 va det ju ;)

Nu ska jag nog försöka sova snart. Gymma kl 10 imorn, tagga tagga! :D

RSS 2.0