längtar

2011-03-31, kl 18:29:53
Vill att våren ska skynda sig lite nu! Idag va de jätteskönt väder, soligt och fint fast de blåste lite kallt :/ Men skönt va de ändå.
Skolan slutade 11:30 som den alltid gör på torsdagar så jag bestämde mig för att dra ner till Teds Tattoo och kolla hur mkt min lilla tatuering skulle kunna kosta. Svaret jag fick va 500:-!! Jag kunde inte tro de eftersom att den inte är mer än 2 cm lång och ca 1 cm bred. Så imorn ska jag till en annan tatuerare där en kompis tatuerat sig och kolla hur mkt dom skulle ta för den där. Känns inte värt 500:- för en sån liten grej, eller tycker ni att de är prisvärt? Slänger upp en bild på den här:
Där, det ska jag tatuera. Värt 500:-?
Efter att jag varit där och frågat så tränade jag lite hemma för jag orkade inte åka till gymmet :P Men att träna hemma funkar lika bra ändå :)
Ikväll ska jag väl inte göra något speciellt vad jag vet så jag har inget annat att skriva om just nu. Peace out!

37 dagar kvar

2011-03-30, kl 22:39:22
Nu idag berättade min lärare att det bara va 37 dagar kvar av skolan!!! PANIK! Jag vill ta studenten, de vill jag men jag vill inte att skolan ska sluta! Den tryggheten man haft hela sitt liv i skolan kommer plötsligt försvinna och jag kommer behöva söka jobb. Jag kommer behöva bli.. .. ..  VUXEN! No way! Jag ska va barn hela mitt liv :P Jag vill verkligen inte bli vuxen.. Behöva jobba, flytta hemifrån osv. Eller jo, egen lägenhet lockar ändå lite och skulle mamma kunna laga mat och tvätta åt mig när jag flyttat hemifrån oxo så skulle jag leva i paradiset xD Haha
Ikväll var det kvällsservering i skolan men det kom inte så många gäster tyvärr :/ Menyn var awesome och det var min kompis Bäver (Evert, Evelina) som fixat ihop den :)
Förrätter:
Kyckling paj med whiskeysås
Fransk löksoppa med ostbaguette
Bresaola med parmesan crème samt rostade macadamianötter
Laxspett med vårpotatissallad
Varmrätter:
Örtpanerad hälleflundra med rödvinssås samt tomatrisotto
Halstrad röding med skaldjurssås samt potatis- och jordärtskockspuré
Pepparbiff med bearnaisesås samt chili kryddade pommes frites
Helstekt lammentrecôte vitlökscrème samt gnocchi
Desserter:
Hallon och rabarber crumble med vaniljsås
Lakritsglass med varm hallonsås
Chokladkolapaj med lättvispad grädde
Cupcake med philadelphia frosting

(Dom som är understrukna är dom som jag tyckte var godast, MUMS. Älskade lakritsglassen med hallonen!)
Jag har fått min studentmössa! :D tihii
Och jag har sagt att mamma och pappa ska samla ihop folk i släkten som kan bidra till min studentpresent. Vill nämligen ha en bärbar dator då även den här som jag fått av Danne krånglar lite..  Så dom har sagt att dom ska försöka fixa en, vet att några i släkten läser min blogg så känn er träffade! Hjälp mig att få en dator :) haha
Nu ska ja lägga mig och sova snart och det här inlägget måste ta slut någon gång, så ha de bra :)

RSS 2.0