grattis faster ♥

2012-03-30, kl 19:11:00

cupcakes

2012-03-28, kl 01:31:56
Ding ding! Cupcakes med Ahlgrens bilar bakade! Att baka dom var kladdigt och kul! ;) Men dom blev jättesöta ändå! .. Och söta blev dom. Goda sockerfyllda bakelser! :D Sockerkicken har slagit in och det är som om man druckit 10 energidrycker typ!!! Kan.. kanske.. bero på min dåliga kost under dagen.. Men men I LIKE IT! :D :D 




friendship

2012-03-25, kl 01:21:00

21/3 modelling day

2012-03-24, kl 20:33:17
I onsdags var jag ute i naturen tillsammans med söta Camilla, Mille och en Danne. Mille stod modell och Danne var fotograf. Även jag va lite fotografig av mig och fotade behind the scenes bilder med min professionella mobil ;)
Så nu sitter jag här och redigerar behind the scenes bilderna och väntar på att Mille ska festa klart så att hon kan maila bilderna som Danne tog. Jag vill oxo se dom :) 

Har sett några av dom på hennes dA (deviantart) och bland dom fick jag en favorit! Jag såg den och fick ett ryck att den vill jag testa redigera! Orginalet är magiskt med ljuset i bakgrunden men jag ville testa att redigera den lite så som jag tycker om att redigera mina bilder :) Tänkt och gjort, här är min redigering: 

orginal - redigerad

Nu ska jag fortsätta med min redigering och väntan :P



vååååååååååååååååår

2012-03-23, kl 12:51:56
Tjollahopp!
Jag är i landet ingenstans i Huddinge hos min Mille och har Buffymaraton. Har haft det sen i tisdags, myyyys!
Nu har vi bara 1½ skiva kvar av sista säsongen sen har vi kollat klart, woop woop. Bara för att vi är grymmast! Mohaha.

Fint väder! Sol! Varmt! GLAD TJEJ! :D Snaaaart är det soooommar!!
Ba byyye




dance in the rain

2012-03-21, kl 21:42:59
Life isn't about waiting for the storm to pass. It's about getting out there and dance in the rain.

jobb och klippning

2012-03-20, kl 00:24:58
Se där ja, idag gick jag till mammas jobb för att snacka jobb med C efter typ sådär 2½ timmes sömn. (Nej, tycker egentligen inte om att skriva folks första bokstav när jag nämner dom för det känns allmänt töntigt men i detta fallet gör jag det..) Hatar att inte kunna somna D:
Det gick bra och så iaf, hon gick igenom programmet jag kommer jobba i sen och det verkade lätt så jag kommer komma in i detta ganska fort :) Börjar i mitten av april så det är ett tag kvar men ändå, det är något. 

Måste även ringa chefen på caféet igen, då han inte ringde upp förra veckan som han sa och jag har fortfarande inte fått min lön -.-'
Efter att jag samtalat på mammas jobb så gick jag och hälsade på lite folk där som jag lärde känna lite när jag jobbade där innan. Det va kul ^^ Sedan bar det av ut i den småsnöiga stormen ute, usch. Väl hemma sov jag lite och sedan for vi iväg hem till Jeanette (min superfina frisör), efter att vi plockat upp B2 då. Så jag, mamma, B2 och Bella fick idag finfina klippningar. Bild på resultatet lär jag väl lägga upp senare men nu tänkte jag sova då jag inte sovit så bra idag. Cya :D


riga

2012-03-19, kl 02:11:01
Wohoo! Jag mår bättre! Ett glatt nattsinlägg från en glad tjej som vågade sig på att äta en skål med fil och flingor för sisådär 4 timmar sen eller så och kunnat behålla den :D

Jag ska nu bara gå och borsta tänderna för att sedan drömmar om soliga sommardagar på stranden utan bekymmer! ;) Och sedan vakna tidigt imorn för att gå och snacka om en-veckas-jobbet på mammas jobb. 

Gick igenom bilderna på datorn lite snabbt och hittade bilderna från Riga-kryssningen jag och några andra va på i slutet av november förra året. Då hade jag min älskade sony ericsson som inte fungerar längre men hade en kamera på 8mp vilket gjorde mig glad, R.I.P ♥ Nu får jag nöja mig med min htc tills jag har råd med en systemkamera :P Men iaf. Det var 2 bilder på den kryssningen som gjorde mig extra nöjd med mig sj :) Jag gillar dom starkt så tänkte dela med mig lite till bloggen. 

Den här första är från julmarknaden vi var på


Denna tog jag på väg tillbaka till båten



smittad

2012-03-17, kl 13:43:32
Svag, blek, orkeslös, skiftande temperatur (feber?), ont i revbenen.. Får inte ens behålla vattnet jag dricker. Fml! Varför skulle jag gå och bli smittad? Jag tycker jag undvikit syrran alldeles utmärkt. Enda gången jag träffat henne när hon va sjuk va dom få ggr vi möttes i köket då hon hämtade mer blåbärssoppa. Inte okej att jag ska bli smittad när jag ville träna och åka hem till min älg imorn :( Får iaf hoppas att jag är frisk på måndag så jag kan få det där en-veckas-jobbet så jag får lite pengar åtminstonde. 



kort..?

2012-03-17, kl 05:53:13

RSS 2.0