tillbakablickar

2011-04-25, kl 20:20:58
Be afraid, be very afraid om du tillhör min familj. Så fort jag får tag i en scanner så kommer det upp fler fina bilder ;)
Men idag tog jag kort på korten med min mobil vilken inte alltid ledde till jättebra resultat. Men man ser iaf vilka personerna är. Vi börjar med min mamma och min gudmor när de va unga ;)
En bild på söta farmor :)
Lite bilder på pappa som ung ;)
Och tillslut bilder på farbror Peter som ung :) ♥
Fanns massor med kul bilder men jag orkade inte ta kort på alla då det tog massa försök att få dom någorlunda bra. En del vägrade helt och blev bara suddiga heeeeeela tiden :/


åland

2011-04-11, kl 00:04:26
Vi va på Åland i lördags - söndags och tyvärr så fick jag Mejas och Adams nr lite sent på kvällen och idag kunde vi ändå inte åka nånstans för då skulle vi missat båten. Vi kunde inte åka till Peters hus heller eftersom att båten hem gick från Mariehamn och inte Eckerö :/ Men det får bli någon annan gång, graven va vi iaf och hälsa på och jag tog lite kort som jag tänkte lägga ut. När vi skulle tända ljusen så blåste stormen ut dom igen så vi va tvugna att ställa dom i 2 av lyktorna.
Före:
Efter:


Mkt barr och några gamla löv togs bort så när vi lämnade det va det fint.
Han fick vita tulpaner av mig och mamma och påskliljor av farmor ♥

svart

2011-04-05, kl 20:49:00
Nu har jag färgat mitt hår svart igen! :) Så skönt att bli av med utväxten.
Idag hade jag läxförhör i skolan på drinkar, jag drog en lapp och fick Tom Collins. Så jag skulle börja blanda den. Jag kunde nämligen den och några andra, 6/10 drinkar kunde jag. Grejen är att jag va så sjukt nervös att jag blandade ihop Tom Collins med Moscow Mule så i slutändan fick min lärare en Moscow Mule xD Kom på mig sj efter att jag börjat gå därifrån. När hon gick igenom det sen med alla så sa hon att hon tyckte att min Moscow mule var jättegod och att hon hade svårt att hålla sig för skratt när hon märkte att jag gjorde fel xD
Men godkänt fick jag ändå som tur är, haha. Ja, nu har jag gett er något att skratta åt :P
.
Random: Studentklänningar är supersvåra att hitta när man inte vill ha en traditionell vit klänning :/

Nu har jag gjort en liten update och har inget mer att skriva för tillfället så jag säger hejdå och ni får se hur en riktig polkagris ska se ut ;) och en liten skiss som jag ska fixa ordentligt på ett större papper till min kära mamma.

RSS 2.0