liten update

2011-02-27, kl 19:08:49
Sen mitt senaste inlägg har jag sett Gullivers resor på bio, pratat massor med skåningar via skype, firat 2 kompisar som fyllt 19 nu efter mig, haft praktik och varit barnvakt.
Gullivers resor borde ni se om ni inte redan sett den, den va rolig :D
Idag har jag sovit för att sedan tråka lite framför datorn och läsa lite av en manga :P
Sen tröttnade jag på de och klippte lite hål i ett par av mina jeans vilket inte gjorde min kära lilla mamma så glad xD "De kostar ju pengar" -Nej mamma, de kostar pengar att köpa jeans med hål i men jag gör mina egna på ett gammalt par som jag inte använt på evigheter och nu kanske jag faktiskt använder dom. Det kallas återvinning. Yes box.
(klicka på bilderna för att se bättre)
Ska på kryssning på torsdag! :D TAGGA! Kommer bli sjukt kul! :D:D:D:D
Träffade min tant igår! ÄNTLIGEN, hon va saknad. Så slänger in en bild på henne :)
Men nu har jag inget intressant att skriva om, ha de bra! :)

ny header

2011-02-10, kl 22:32:36
Hej :)
Har varit hemma hela den här sega veckan! Dumma förkylning, först hemma pga hals & feber i 2-3 dagar och inatt så hostade jag så mkt att jag inte kunde sova.. Sov kanske 1 timme eller något innan jag gav upp och la mig vid tvn ist. Där somnade jag senare mot kl 5. Ska va hemma imorn med :/ Hatar att jag missar så mkt på praktiken bara. Men nu har jag hostmedicin, halstabletter, dricker vitamin och ja.. Så hoppas på en bättring snart :)
Lite rolig grej som jag misstänkt men inte tagit reda på är min normala kroppstemperatur. Hade 36 grader när jag inte kände mig febrig så de måste ju va min normala kroppstemperatur då. Eller? :P
De började snöa idag igen -.-' Jag som såg fram emot våren!
Vädret förra veckan :)

RSS 2.0