fest

2011-10-29, kl 15:55:17
Mormors pärlhalsband på, klänning på, smink snart klart, hår naturligt lockigt.. Ikväll halloweenfest som gäller och jag ska va vampyr ;) Har till och med gjort eget fakeblod som smakar choklad! Det ni!
Vi ska vara runt 40 pers i en lokal för 50.. Varmt  kommer det bli men det kommer nog bli superkul :D Massa awesome människor som kommer!

Jag har inte bloggat så aktivt, inte heller kan jag lägga upp bilder just nu för jag hittar inte sladden till mobilen! Den har gått och gömt sig väldigt bra :(
Men så fort jag sminkat mig kan jag ta några dåliga webcam-bilder så att du får se vilken supercool vampyr jag kommer är! 
Sitter just nu dock i Bellas oversize kofta som är superskön! Så den tänker jag fråga om jag kan få (a) Hoppas hoppas! :D


surprise

2011-10-27, kl 05:13:19

Idag fick mamma en överraskning när hon vaknade! Jag hade satt min klocka på 04.45.. Nej jag vaknade inte då.. Jag försöker vända tillbaka dygnet så jag sov så länge jag kunde igår och låg sedan kvar i sängen och kollade på film för att spara så mkt energi som möjligt så nu ska jag vara vaken till ikväll. Nog om det, tillbaka till ämnet. Jag hade satt klockan på 04.45 så att jag skulle ha koll på vilken tid jag skulle börja fixa frukosten :P Försökte minnas tillbaka flera år för att minnas hur mkt kaffe/vatten man ska ha när man brygger kaffe. Kom iaf ihåg rätt så jag fick godkänt av mamma ;)


bilden är självklart tagen från google ;P

Nu ska väl jag sj fixa en smoothie eller något :) Får ser vad vi har annars väntar jag tills affären öppnar och köper saker att ha i den.
Dagens snälla gärning √

 


stora tekoppar is the shiet!

2011-10-18, kl 09:34:56
Godmorgon allihopa!
Japp, jag har typ vänta tillbaka dygnet, inte frivilligt dock :O Men kompisar insisterar på att vara morgonmänniskor/jobba/plugga så jag har inte mkt till val när dom bestämmer att vi ska ses på morgonen >.<

Jag sitter här i mitt något kalla rum och dricker äppel & kanel-te. Så gott!! ^^ Däremot så vill jag gärna dricka vaniljte igen så ska säga till mamma att köpa det så att det finns hemma och så ska jag tigga lite av Mille :)


Men nu ska jag inte sitta här så mkt mer, måste se till att packa klart allt. Cya saturday! ;)
Bjuder även på en av dessa charmiga bilder! ;o Shit vad generös jag är! ^^

me? model? :o

2011-10-17, kl 22:26:37
Bilderna blev asbra :) Riktigt nöjd faktiskt! Köpte 4 st, men ångrar lite att jag inte köpte en 5e. Ah well, jag överlever! Har fått många fina kommentarer på fb, och några som sagt att/undrat om jag inte borde bli modell.
Kan inte säga att jag kan se mig som en modell xD Så nej. Känner mig inte riktigt jättebekväm bakom kameran.. :P Men någon gång såhär ibland funkar :) 4 bilder som sagt så jag lägger inte upp dom i orginalformat, ni får anstränga er genom att klicka på bilderna om ni vill se dom på lite närmare håll ;P Haha



Nu lyssnar jag på Evanescence - Lose control. Skön låt :P 
Imorn ska jag rymma ytterligare lite mer hemifrån! Ska spendera tid i Huddinge från tisdag till lördag. Så bloggen kommer inte bli uppdaterad så mkt direkt och mamma får vara utan mig lite mer ;) Stackarn säger att hon saknar mig så mkt. Men hon vet att jag älskar henne :) ♥ Även om jag är lite dålig på att säga det :/ Men det är liksom lite svårt.. Har mina issues med dom 3 orden. Aja..

I've never lit a match, with intent to start a fire

2011-10-15, kl 02:56:00

Idag har jag varit på bio med några underbara personer och sett Fright night i 3D. En jättekul film måste jag säga :) Så den tycker jag att ni borde se!



När jag kom hem så plockade jag fram en klänning jag ska ha imorn när jag ska stå modell.. För andra gången i mitt liv. Förvånar mig sj alltså igen med att frivilligt ställa mig framför kameran som någon annan än jag håller i. Usch, det är lite nervöst >.< Får se om jag köper någon bild :P
Sen lekte jag lite med plattången oxo, gjorde lockar i håret. Som självklart släppte efter ett tag även fastän jag använde hårspray. Hatar det med mitt hår.. Jobbigt att styla xD
Men lite fint blev det ändå :3

Nu ska jag se film, sen sova! Säger godnatt, slänger in en bild på mig i lockade håret och självklart..


-

2011-10-14, kl 01:55:00

på rymmen

2011-10-13, kl 02:50:55
God natt alla nattugglor! :)
Jag har enligt mamma varit på rymmen väldigt mkt den här veckan, förstår inte alls vad hon menar ;) haha. Jag kom hem i söndags natt efter min vecka i skåne och åkte direkt till en kompis, sen kom jag hem i måndags natt och sov hemma. Åkte iväg på tisdag eftermiddag till älgen och sov där. Vi hade jättekul med film, singstar och vi båda hade våra moments utan röster idag >.< Men nu är jag hemma iaf. Kom med sista tåget hem för jag och Emelie kollade på 2 skräckfilmer! :D Den första hoppade jag faktiskt till på en gång! OMG. Sånt händer mig aldrig :P Men resten av filmerna va det som vanligt. Vi såg orginalen av One missed call, alltså de japanska versionerna. Dom är mkt bättre på att göra skräckfilmer i Japan!

Får se vad som händer imorn om jag håller mig hemma eller inte :P haha 

Men nu ska jag väl typ.. lägga mig och se en film tills jag somnar eller något annat roligt! Har iaf uppdaterat bloggen något nu :)

i see :o

2011-10-11, kl 16:47:35
Tjena mors! Sådär, nu är man nyklippt.. Luggen iaf ;P Så nu ska man packa ihop lite sovsaker och sen dra iväg till min kära älg Emelie för en trevlig kväll med bl a singstar! :D Haha
Cya later aligator! 

Osminkad och sexig, yeah!

underbara minnen ♥

2011-10-11, kl 03:53:00



hemlängtan

2011-10-08, kl 15:02:28
Nämen hallå!
Måste erkänna att jag längtar hem. Min mysiga säng, mina katter, mamma, kompisarna, kunna åka vart som helst, stockholmskan.. Ja. Men det är bara 27 timmar kvar tills jag sitter på tåget på väg hem. Kommer komma till stan 23.30 om tåget går som det ska.

Har haft kul här nere, men hemma är bäst :)
Dalle ligger och sover så jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Kanske en eller annan facerape skulle vara på sin plats? xD
Nej, jag är en snäll flicka.

RSS 2.0