snurrig invigning

2015-02-28, kl 18:23:00
Sådär ju, nu har man gått och blivit invigd LÄSKare! 
Satans vad jobbiga en del lekar var, jag rekommenderar inte att någon kör irländsk jul 2 ggr. Någonsin. Fyfan vad illa jag mådde efteråt. Irländsk jul är då en staffett där man springer fram, snurrar med en pinne 10 varv och ska sedan lyckas springa tillbaka. Kan ju säga att jag for på rumpan ena gången. 
Leken efter det skulle vi springa och samla korkar med bokstäver på.. Så den dubbla irländska julen hjälpte ju inte riktigt till där. Mådde bara mer illa av att sedan behöva springa fram och tillbaka x antal ggr. Men men. Kul var det!! 

Efter invigningen fick vi cabba ner ovven så att den hänger runt höften och vi fick även ett gulligt invigningsmärke. 
 
 

ovve-pyssel

2015-02-27, kl 02:01:04
Helg! Sista skoldagen för veckan och imorn kommer mamma och Belleplutt hit och spenderar helgen med mig, yaay!! 
 
På lördag är det dags för ovve-invigning så idag har jag pysslat lite på den. Nu är höger ben utsmyckat med namn och läsk-märke. Förutom diverse limpistolsfläckar är jag rätt nöjd men jag vill pyssla mer på den. Får vänta med det till efter invigningen Men nu kliar det i pysselfingrarna! 
 
 

pissig otur!

2015-02-23, kl 19:05:50
Bajsbulle vad jag är less på otur just nu! 

I helgen hade jag en liten återförening med några ur min nollningsgrupp, mysigt! Men på vägen dit hade jag krångel med bussar och efteråt tappade jag Sture i marken.. Skärmen neråt, på kullersten. Bra jobbat, Sture! (Sture är alltså namnet på min mobil)
Så efter skolan idag gick jag för att lämna in den på lagning och sedan lunkade jag vidare till affärn för att införskaffa mig lite mat. Väl i kassan inser jag att mitt bankomatkort är borta! Såklart! Jag springer runt som en tok och letar, frågar i kassan, betalar med kontanter som jag som tur är hade i plånboken, springer tillbaka till alla affärer jag varit i innan och frågar i deras kassor. Ingen hade sett mitt kort. Ringer till securitas för att fråga om någon vakt tagit emot ett kort, nej.
Så jag ringer till mamma med det lilla batteriet jag har och ber henne kolla upp numret till banken så jag kan spärra kortet. Härligt liv man har! Wohoo!

Såå.. Det var min dag.. Kan lägga till att det både snöat och regnat idag också för inte får man ha fint väder på en otursdag inte. 

Nu tar jag mig en välbehövd Melon/Citron-drink och hoppas på att morgondagen blir bättre, då ska jag pyssla med min fina, röda, fadder-overall. Önska mig lycka till, det kan behövas! Haha

 

min sims är en kannibal!

2015-02-20, kl 20:59:00
FREDAG! 
Hur förväntas studenter spendera fredagar? Festandes? Pluggandes? 
Hur har jag idag spenderat min fredag? Genom att vakna upp lika trött som när jag gick och la mig, hämta Bunny vid bussen. äta frukost och en semla, kolla youtube-klipp, bli intervjuad av Mellanfisen och hennes kompis och sedan titta på The Croods och dricka läsk. 
En riktigt lugn fredag med så lite ansträngningar som möjligt då jag varit så trött. Borde egentligen försöka sova nu för att se om det då blir bättre till imorn men äsch.
 
I veckan när jag spelade Sims 4 så upptäckte jag det här? Ska det vara så eller buggade spelet bara? Haha, i vilket fall så var det kul att se att hon höll i en gaffel samtidigt. Ungefär som att hon skulle äta ungen! 
 
 

helg!

2015-02-19, kl 12:08:00
Sista föreläsningen för veckan och nu är jag banne mig trött. Nästan så att man haft behov av att ha lyftkranar som lyfter upp ögonlocken! Intressant har det varit dock, vi har diskuterat mycket kring användandet av plattor i förskolan. Varför, hur och när vi använder dem.
 
Med massa nya tankar och aha-upplevelser lämnar jag nu universitetet för att ta en välbehövlig helg! Wiiie! 
 
 

festival-kli

2015-02-18, kl 22:57:31
Så idag har inte varit en speciellt rolig dag. Skola från 09-15, sedan regn på det. Suck. 

I skolan idag pratade vi om festivaler på rasten vilket fick mig att längta tillbaka extremt till Metaltown! Vill på festival i sommar!! Frågan är dock om man kommer ha råd och om det finns någon med band värda att se, hah. Egentligen borde jag inte fundera på festivaler just nu utan på sommarjobb.. Men det kliar i fingrarna efter festival!!! Gärna nu tack! 
 
Blöta skor kan man få om man inte tar med sig stövlar. Plastpåsar i skorna ftw! 
 
Langos!!!!! <3
 
Sällskapet <33 ÅH, VAD JAG VILL TILLBAKA!!!
 

bolibompa

2015-02-16, kl 18:37:00
Haha, wow. Insåg nyss en rolig sak.
Här sitter jag och tittar på bolibompa med Lillfisen och inser att jag analyserar och försöker se den pedagogiska tanken bakom de tecknade programme. Arbetsskadad innan jag ens är utexaminerad, bra jobbat! 
 
Gamla hederliga introt.
 

hemväg

2015-02-15, kl 16:51:38
Då är helgen i Skåne slut och resan hem till Karlstad har börjat! Jag har haft riktigt kul och träffat gamla vänner men även träffat nya roliga människor, wiiie. 
 
Sitter på öresundståget mot Göteborg för att sedan åka därifrån, måste underhålla mig själv i en timme i Gbg men men. Det är kul att åka tåg och få sitta i en frysvagn.. Typ. Det är väldigt kallt här. Men jag har turen att få en date, fönstret älskar mig tydligen! Haha
 
 

fredag den 13e spökar

2015-02-13, kl 18:39:00
Här trodde jag att jag kunde undgå otur denna fina fredag, jag brukar lyckas med det och har lyckats större delen av dagen men nu tog min lycka slut. Rackarns! 
Jag skulle varit framme för 30 min sen men nope. Aja, får se det från den ljusa sida.. Nu har jag tid att läsa den stirrande tidningen!! 
 
Håll tummarna för att jag faktiskt kommer fram ikväll! 
 
Såhär många säten kände en tant på förra tåget att hon kunde ta beslag på. Tänkte att hon kanske passade plats åt en kompis eller så men nej, grejerna låg där till slutstationen. Vettigt.
 

skånedags

2015-02-13, kl 16:36:00
Sådär ja, några år sen man var nere i Skåne och hälsade på. Det åtgärdas nu. Resan från Karlstad till Hässleholm är så jävla lång bara och jag måste åka med 3 olika tåg för att komma fram men snart så! Varit väldigt nervös att tågen ska vara sena så jag missar nästa byte men det har gått bra.
 
Att åka tåg måste gjort mig satans cool alltså, jag har känner blickar på mig hela tiden! 
 
 

RSS 2.0