hundbad i fysingen

2014-07-23, kl 01:08:00
Någon vaken? 

Att en del katter tycker om att bita på sladdar har jag nu lärt mig den hårda vägen. Min stackars mobilladdare slutade i tre delar. R.I.P.
Så min dag fick börja med att köpa en ny laddare.

Efter jakten på en ny laddare med min medhjälpare Danne så mötte vi upp mamma och Belleplutt, och så blev det god mat på Subway. Sen bar det av mot Fysingen för att mötas upp med Becca och hundarna Razz och Oscar. Sötnosarna badade en stund innnan vi åkte hem. Måååååånga bilder blev det, många suddiga men även många riktigt bra bilder. Åh, vad jag önskat att jag haft en systemkamera dock! 

Tanken var att jag skulle dygna idag.. Så.. Med tanke på hur lite jag sovit idag (en powernap på ca 3 h) så borde jag vara supertrött, men neeeeeeej då. Vadå ställa tillbaka dygnet? Det är ju det här min kropp trivs med tydligen. Nattuggla ftw! Eller? 

 
 
 

osäkerhet

2014-07-15, kl 13:28:49
Hallojsan. 
Länge sen, I know. Men jag verkar alltid lova att försöka skriva mer vid såna här tillfällen när jag inte skrivit på länge, vetefan om jag kommer göra det nu. Jag skriver när jag känner att jag har något viktigt att säga.. Vilket kanske blir oftare dock eftersom att jag äntligen kommer få börja plugga!!! Wohoo! 
Flyttar ju då till Karlstad så kanske att jag kommer igång med bloggen då så att mina vänner som stannar kvar här hemma och som vill ha uppdateringar ska kunna få det. 

Anyway. 
Igår kände jag det här måste jag skriva om i bloggen. Jag menar jag har inte många läsare, fine. Men om någon läser detta så kanske det är till hjälp. 

Igår flyttade jag in till katten jag är kattvakt åt. Jag har bott här en stund förut utan problem men just igår så kände jag mig inte säker i lägenheten, jag hade lite småpanik, tänkte ut massa saker som kunde hända.. Någon kunde ta sig in, det skulle kunna brinna och jag är på 3e våningen, osv. 
Jag städade en massa, för då tänkte jag inte på det, så då gick det bra. Men tillslut så fanns det ju inget mer att städa i den här lilla ettan. Jag la mig i sängen och försökte sova, kl var ju faktiskt 3 på morgonen. Men jag kunde inte sova trots att jag var helt slut. 
Det som tillslut hjälpte var att katten kom och la sig tätt intill mina ben, och att jag sprayade håret med balsamspray. Det låter lite konstigt, men det var lukten av balsamsprayet som lugnade mig. 
Då kom jag även ihåg att jag använt goda dofter som hjälp förut och det har fungerat. 

Så tips till dig som inte kan sova pga vad som helst, testa att spraya något i håret, på kudden eller så, en doft du verkligen tycker om och ligg sedan och bara slappna av och lukta på den. 
Det hjälper mig så kanske att det även hjälper dig! 

 

RSS 2.0