bebisarna testar

2013-04-23, kl 19:35:00
Danne tipsade mig om att Smartson hade ett erbjudande så pluttar som mina kan testa lite lyxmat, klart man anmäler dom till nå sånt!! Så idag kom maten ner i posten och det var dags att mata mina bebisar med lyx! Smakerna var kyckling och kanin. 

Se så sött dom gluffsar i sig av den goda maten. 

Dock kommer jag nog inte köpa maten då den är rätt dyr för den lilla portionspåsen man får. Men katterna klagar inte på att de blev bortskämda idag, hah.

the walking dead extras

2013-04-14, kl 17:49:18
Hahah, än en gång har jag lyckats pausa på de bästa ställerna! *Dör*




most people see me as ordinary

2013-04-13, kl 23:37:00
Igår såg jag A cinderella story: Once upon a song och kan inte sluta sjunga på denna låten. 
Lucy Hale är inte bara en bra skådespelerska, grym röst! 


pensionär snart?

2013-04-11, kl 11:12:21
Dags att känna sig gammal nu när det ringer killar och vill prata om mitt orangea kuvert!! 
 
Nä, han hörde på min röst att jag var ung så det är nog ingen fara, haha. 

praktik!

2013-04-10, kl 15:17:21
Wohoo!! Jag har fått praktik på en förskola nu! 
Så där ska jag praktisera i 3 månader, sen får jag ca 1 månad "semester" innan jag förhoppningsvis börjar plugga någonstans i landet. 
Som det ser ut nu hoppas jag mest på att jag kommer in i antingen Skellefte eller Ume. Börjar känna lite nervositet över att lämna Sthlm och alla vänner redan så kan hända att jag flyttar upp Uppsala några steg, men känner samtidigt att jag vill komma bort från Sthlm ett tag och uppe i Norrland har jag ju ändå släkt så det ordnar sig nog. 

Bara vänta på att min ansökan om praktik godkänns snabbt så jag kan börja nästa vecka. 
Massa minus och ledsna gubbar på att jag kommer behöva ge upp mitt hundvaktsjobb och att vara barnvakt åt min prins på vardagarna. Men tyvärr så är det så.. Lillprinsen får jag ju i alla fall vakta alla helger som det behövs men med lilla Sirius vet jag inte hur det blir, förhoppningsvis kan jag träffa honom och hans ägare ibland ändå! Hihi





april april!

2013-04-01, kl 11:52:30

a good day to die hard

2013-04-01, kl 11:40:00
Yeah, alltid lika kul att vakna upp med en supertäppt näsa, wohoo!

Igår såg vi ju A good day to die hard på bio, jag och älgen tycker att den var bra men frågar man grabbarna så var det den sämsta Die hard-filmen.. Jag vet inte riktigt vad jag tycker där.. Men tror jag tycker att den här filmen hamnar i topp 3 iaf.. Eller nå. Måste verkligen se om de andra Die hard filmerna innan jag kan komma med en sån bedömning. 
I alla fall så skulle jag köpa lotion innan bion och väl inne i affärn kommer jag på att jag kan ju köpa shampoo och tvål att ha i gymväskan hela tiden så jag slipper tänka på det! Smart va?! Sen när vi kommer ut från bion slår det mig att eftersom jag började kolla tvål osv så köpte jag ju ingen lotion!! Typiskt! 
Så jag får väl försöka samla energi så jag kan pallra mitt sjuka jag till affärn och köpa en lotion. 

Annars har jag inga direkta planer idag, ska väl kanske städa ur garderoben nu när mamma äntligen satt upp stången där inne så nu kommer jag äntligen kunna hänga upp klänningar och annat skoj, hallelujah! Nej, nu ska vi inte bli religösa här.. 

Cya! 

Hittade denna på datorn.. Hade väl tänkt visa världen hur otroligt fint jag pausade när jag kollade på det här avsnittet av Glee, men det blev aldrig av. Dör fortfarande lite av garv när jag kollar på bilden! Hahahahaha

RSS 2.0